foto op linnen groot formaat
Foto op doek Textieldoek bedrukken Printdeal.be.
Blouses lange mouw. Foto op aluminium. Foto op canvas. Foto op dibond. Foto op forex. Foto op hout. Foto op metaal. Foto op plexiglas. Foto op poster. Stickers klein formaat. Stickers op rol. Stickers groot formaat. Spandoek met frame. Vlaggen op maat.
Foto op canvas opties vanaf 6 bij CanvasCompany.be.
De foto op linnen is voorzien van een massief houten frame dat niet krom trekt. Dit hout komt uit verantwoorde bossen en is milieuvriendelijk gekapt. Het frame is een spieraam frame van hout, wanneer je je eigen schilderij bestelt, krijg je het doek inclusief houten frame. Het frame bestaat uit spielatten met spietjes in de hoeken. Je kunt kiezen uit een frame van 2 of 4 cm. Formaat en ophang mogelijkheden. Er zijn 400 verschillende formaten, omdat dit natuurlijk erg veel zijn, hebben we er de meest relevante uitgekozen, daar kun je uit kiezen. Maar geen zorgen, praktisch elk formaat is nog steeds mogelijk, er is voor ieder wat wils. De linnenschilderijen zijn verkrijgbaar vanaf 20 cm en nemen toe per 10 cm. XXL is ook mogelijk, we kunnen de schilderijen tot 300 cm printen. Wanneer je een groot doek hebt besteld, wordt deze door ons eigen chauffeur bezorgd, zo weten we zeker dat hij aankomt op de juiste bestemming en doordat hij goed verpakt is, komt hij ook nog eens geheel onbeschadigd aan.
Foto op canvas Scherpste afdruk, scherpste prijs Pixartprinting.
Voor het afdrukken van het grote formaat is de optimale resolutie 100 dpi bij schaal 11.: Als het product een bovenzijde van langer dan 5 m heeft, moet het bestand op schaal 110: gemaakt. zijn met een resolutie van 1000 dpi.
Groot formaat canvas foto 170x300 cm nu bij Fotogeschenk.
Als een van de weinige aanbieders bieden ze namelijk de mogelijkheid om een foto groot formaat canvas te printen en met groot bedoelen we ook ├ęcht groot. Het is vanaf nu mogelijk om direct op de site een foto te laten drukken op een canvas van 170 x 300 cm, wauw!
Foto op canvas alle maten mogelijk.
Bij ons maakt u eenvoudig uw mooiste foto op canvas doek. Uw foto's' worden scherp geprint op de hoogste kwaliteit linnen doek. Laat uw fotodoek door ons opspannen op een 2 cm dik houten frame, voor een meer robuuste uitstraling van uw fotoprint kiest u voor het 4 centimeter dikke frame.
Canvas printen en bestellen Drukland.
Goedkoop canvasdoek nodig? Drukland.be maakt een eigen foto op canvas printen eenvoudig. Kies een baklijst locatie.: Kies hier wat voor soort frame en baklijst u wilt hebben. Kies een kleur baklijst.: Kies een framedikte.: Kies hier een framedikte van de canvaslatten. Kies het materiaal.: Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben. Kies een bedrukking.: Kies hier uw type bedrukking. Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen. Goedkoop canvas printen. Canvas fotodoeken drukken is de afgelopen jaren geweldig populair geworden. De toepassingsmogelijkheden zijn dan ook indrukwekkend. Van kunst op linnen aan de muur in restaurants en kantoren, tot de vakantiefoto op grootformaat canvas in de kinderkamer.
Grote formaten foto op canvas CanvasCompany.be.
Met een maximale afmeting van 300x140 cm heb jij genoeg mogelijkheden voor jouw grote foto op canvas. Met een groot formaat foto op canvas haal je een echte blikvanger in huis. Versier die ene lege witte muur met een mooie natuurfoto, of hang er een boven je bureau.

Contacteer ons

Resultaten voor foto op linnen groot formaat