linnen foto schilderij
Linnenfotoschilderij.nl.
Ik heb laatst voor het eerst een foto laten printen bij Linnen Foto Schilderij, en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over het resultaat! Het was een dag aanbieding dus ik had een groot doek voor een prikkie!
30% op Foto op Canvas. Kies uit 100 mln foto's' Nikkel Art.
Canvas schilderij 2cm. Canvas schilderij 4cm. Foto op Canvas op maat. De foto's' worden op canvas van hoge kwaliteit gedrukt, dat met de hand over een houten frame FSC gekeurde houten spielatten wordt gespannen met een dikte van 2 of 4 cm.
Jouw Foto Op Canvas vanaf 6, FotoCadeau.nl.
Mocht je nou voor een groot doek kiezen, dan wordt deze door onze eigen chauffeur thuisbezorgd. Uiteraard verpakken wij je canvas kunstwerk heel veilig, want we willen niet dat er iets mee gebeurt. De foto op linnen heeft een heldere, kleurechte afdruk, dankzij het prachtige witkleurige doek.
Linnenfotoschilderij reviews Lees klantreviews over www.linnenfotoschilderij.nl.
Gepubliceerd donderdag 18 september 2014. Vorige week een foto op canvas laten drukken, deze was donderdag verzonden, maandag nog geen track-trace code, ik mailen, doek werd uiteindelijk wel geleverd die middag, echter kreeg ik woensdag opnieuw een schilderij aangeboden, dit keer een Vakantiefoto van een stel.
Foto Op Canvas VA 450, inc Verzending CanvasCompany.nl.
Deze fotolijsten worden, net als de linnen doeken, verzonden in een stevige kartonnen pakket / verzendverpakking vol bescherming. Je hangt een foto canvas met baklijst eenvoudig aan de muur, als een echt schilderij! Kijk snel, laat je inspireren en bestel jouw canvas doeken met lijst!
Canvas Schilderijen XL.
Geen foto op canvas. Service en contact. Garantie en levering. Contact met Wallstars. Trots op een. 2018 Wallstars is onderdeel van Bright Ideas. Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door: Groeneboer Communicatie i.s.m. Not on Paper. Om je beter van dienst te kunnen zijn maken we gebruik van cookies.
Foto op canvas maken nieuwe mogelijkheden smartphoto.
Kies je voor een fotocanvas, dan kies je voor een foto afgedrukt op linnen doek en opgespannen op een houten frame. smartphoto heeft verschillende kaders en achtergronden ontwikkeld zodat de fotocanvas past bij elk interieur. Jouw persoonlijke digitale fotos met de uitstraling van een echt schilderij, das pas echt genieten!
Foto op canvas opties vanaf 6 bij CanvasCompany.be.
Doordat de zijkanten dan verschillend bedrukt worden met verschillende delen van de foto, zal niet de hele foto op het schilderij komen. Zorg er dus voor dat er een beetje ruimte op de foto zit aan de zijkant. De foto op linnen is voorzien van een massief houten frame dat niet krom trekt.

Contacteer ons

Resultaten voor linnen foto schilderij