linnen bedrukken
Fullcolour katoenen tas bedrukken en canvas tas bedrukken met logo.
Maar wat zijn dan linnen tassen? Vaak wordt met linnen tassen bedrukken dezelfde tassen bedoelt als de katoenen tassen die wij aanbieden. Linnen is een textiel materiaal die gemaakt wordt uit vlas. Er bestaan nauwelijks promotionele linnen tassen. Met deze term wordt dus dan ook gewoon katoenen tasjes bedoeld.
Foto op een linnen tas bedrukken HEMA.
je winkelmandje is nog leeg. textiel en tassen bedrukken. linnen tas met eigen foto. linnen tas met eigen foto. Deze tas is van 100% linnen en kun je voorzien van een eigen foto of ontwerp. Het formaat van de tas is 265, x 405, cm.
Katoenen tassen laten bedrukken Ruim aanbod De PennenBoer.
Alle modellen kunt u laten bedrukken met een tekst, logo of bedrijfsnaam. Kies de katoenen tas die u wilt laten bedrukken, kies vervolgens in welke kleuren u de tas wilt bestellen en laat weten wat wij voor u op de tas kunnen drukken.
Tas bedrukken of borduren Printdeal.be.
Voor een tas bedrukken per stuk kun je kiezen uit de vele. Ga nu aan de slag en laat je eigen tas bedrukken of borduren met jouw ontwerp. Ben je er nog niet helemaal over uit welke tas bedrukken het beste plan is voor jou?
Vlaggen en stoffen bedrukken natuurlijke materialen Pixartprinting.
We raden aan de artikelen te laten. stomen met milde middelen, en niet. samen met ander wasgoed te wassen. Sterke en stevige stof met een gemengde textuur waardoor de stof duurzamer is en er speciaal uitziet. Samenstelling: 52% LINNEN. en 48% KATOEN.
Tassen Zelf tassen maken Vistaprint.
Gratis aanbiedingen zijn alleen geldig voor het laagste aantal van elk product en zijn niet geldig op meer dan 2 artikelen per bestelling. Vul hier de code van de televisie of radioreclame, of andere aanbieding in: Heb je een andere kortingscode?
Katoen / Stof bedrukken DWCPRINT.
Extra informatie Katoen/Stof bedrukken. De stoffen die wij bedrukken zijn van uitermate hoge printkwaliteit. De resolutie van het katoen bedrukken is vele malen hoger dan bij andere printmogelijkheden. Bijkomende voordelen: de stoffen verkleuren minder snel en wassen, strijken en drogen zijn geen probleem.
Katoenen tassen bedrukken: extra 155gr/m2 kwaliteit!
Onze katoenen tassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en maten. Naast de standaard zeefdruk bedrukking is het nu ook mogelijk de katoenen tassen full colour te laten bedrukken. Voordat we starten met bedrukken, ontvangt u een digitale drukproef per e-mail.

Contacteer ons

Resultaten voor linnen bedrukken