foto op linnen tas
Foto op een linnen tas bedrukken HEMA.
Dat doe je samen met HEMA. Plaats je foto in de ontwerpmodule op de linnen tas en met de afbeeldingen in de module maak je de tas nog unieker. De tas is gemaakt van 100% linnen en heeft lange hengsels.
Fullcolour katoenen tas bedrukken en canvas tas bedrukken vanaf 1 stuk.
Starten met ontwerpen. Onbedrukt 2.50 Excl. Katoenen tas met lange hengsels. Starten met ontwerpen. Onbedrukt 1.25 Excl. Fairtrade 13L boodschappentas. Starten met ontwerpen. Onbedrukt 4.50 Excl. Of u nou op zoek bent naar linnen tassen, katoenen tassen of canvas tassen.
Katoenen Tassen Bedrukken Van Helden Relatiegeschenken.
De bedrukte stoffen tassen zijn bijvoorbeeld erg geschikt om weg te geven op beurzen, evenementen en open huizen. U kunt de katoenen tassen bedrukken met uw eigen logo, maar u kunt er ook voor kiezen om een linnen tas met foto of tekst te laten bedrukken.
Foto op tas.
Je foto op een linnen tas, kleurecht, blijft jaren goed. Maak je tas nu nog persoonlijker, laat je foto op een tas afdrukken. De fototas is ook leuk om kado te geven. Keuze uit een leuke shoppingbag of linnen tas.
Linnen tas, de leukste met eigen foto en tekst KadoWereld.
Winkelen of boodschappen doen wordt nog leuker met deze ruime linnen tas. Of gebruik deze linnen tas met foto als gymtas. Zeker weten dat je hem nooit meer vergeet! Natuurlijk kunnen deze persoonlijke linnen tasjes ook gebruikt worden voor op een rommelmarkt of als presentje op een beurs.
Draagtassen met foto maken en bedrukken smartphoto.
Een code van smartphoto vind je elke maand opnieuw op onze homepage. Een foto maken, je foto bewerken en uiteindelijk je foto laten afdrukken. Bestel je fotoproducten of geschenken met foto bij smartphoto en ontvang ze enkele dagen later bij jou thuis!
Linnen tas met foto. Linnen tas met foto.
Haal je product op wanneer het jou uitkomt. Start Fotogeschenken Textiel Tas Linnen tas. We hebben de wereld tassen, maar wat is jouw favoriet? Geen enkele tas is zo uniek als een tas met een opdruk van een persoonlijke foto of bijzondere afbeelding!
Linnen tas FUJI PRINT.
Start Fotogeschenken Textiel Zak Linnen tas. Wilt u uw product maken met de bestelsoftware? Wilt u uw product online bestellen? Beschrijving van het product. Afmeting foto op tas: 21 x 297, cm. Levertijd: 4-6 werkdagen. Foto op canvas. Foto op aluminium met witte toplaag.

Contacteer ons

Resultaten voor foto op linnen tas