foto op canvas
Koop nu Foto op Canvas met 30% KORTING Nikkel Art.
Canvas schilderij 2cm. Canvas schilderij 4cm. Foto op Canvas op maat. De foto's' worden op canvas van hoge kwaliteit gedrukt, dat met de hand over een houten frame FSC gekeurde houten spielatten wordt gespannen met een dikte van 2 of 4 cm.
Foto op canvas maken voor aan de muur HEMA.
Lees alles minder. Het grote voordeel van bij ons bestellen is dat de canvas gratis afgeleverd wordt in een HEMA winkel naar jouw keuze. Geen verzendkosten en niet vooraf betalen. Een foto op canvas met hoge kwaliteit, dat is HEMA.
Foto op canvas Vistaprint.
Onze canvas prints hebben een 3-dimensionele look met textuur die bij ieder ontwerp past. De afdruk is levendig en slijtvast en ze zijn gespannen op een stevige lijst die niet kromtrekt. Ze zijn ook gemakkelijk op te hangen met de ingebouwde haakjes aan de achterkant van de lijst.
FOTO OP CANVAS laat uw mooiste foto op canvas drukken YourSurprise.
Meer informatie over de foto op canvas: Kwaliteit: de beste kwaliteit op de markt Formaten: vierkant, horizontaal of verticaal Afmetingen: 60x40x4 cm 4 cm dikke rand Materiaal doek: 100% echt schilderslinnen Frame: luxe afgewerkt en zeer strak opgespannen frame Bedrukking: superkwaliteit print, haarscherp en full colour Personalisatie: met jouw foto's, tekst of fotocollage Ophangsysteem: verwerkt in de achterkant om jouw canvas makkelijk en zeer strak tegen de muur te hangen.
Foto op canvas prijsvergelijk.
Canvas afdruk laagste prijs. Een origineel schilderij aan je eigen muur, druk dan een schitterende foto af op een canvas doek. Je hebt verschillende formaten waaruit je kan kiezen zodat er altijd een canvas foto afdruk past aan jouw muur.
Foto op canvas voor 15.00 morgen in huis.
Een foto op canvas maak je eenvoudig bij Fotogeschenk. We drukken je foto haarscherp af op de beste kwaliteit canvas doek. Je kunt er vervolgens voor kiezen om je canvas foto op te laten spannen op een 2cm of 4cm dik massief houten frame.
Jouw Foto Op Canvas vanaf 6, FotoCadeau.nl.
Het product wordt toegevoegd aan je winkelwagen. Omschrijving: Foto op canvas. Foto op canvas bij FotoCadeau.nl. Als hoofdmerk van onder andere www.canvascompany.nl en met ruim 10 jaar ervaring zijn wij marktleider op gebied van canvas en bieden wij je gegarandeerd een topproduct.
Foto op Canvas op Uw maat 20% KORTING! Foto4art.
Zo zijn uw foto's' op canvas door de latex printtechniek UV-bestending en kunnen de foto's' niet verkleuren door de zon, worden uw foto's' op milieuvriendelijke wijze afgedrukt en wordt er geen gebruik gemaakt van giftige stoffen bij het afdrukken van uw foto op canvas.

Contacteer ons

Resultaten voor foto op canvas