canvas op linnen
Herinneringen Op Linnen Foto op canvas Prijzen canvas afdrukken en verzendkosten.
maandag 16 november 2009. Ik heb 2 canvas doeken van 40x60cm besteld bij Herinnering op Linnen. Ik heb wel wat vaker afdrukken op canvas doeken besteld maar de doeken van Herinneringen op Linnen zijn beter van kleur en vooral een stuk steviger/dikker.
Foto Op Canvas VA 11, inc Verzending CanvasCompany.be.
CanvasCompany.be is al 10 jaar specialist op het gebied van foto op canvas print in Belgiƫ. Met meer dan 1.000.000 gedrukte canvasdoeken, 150.000 tevreden klanten en honderden fotografen kan gezegd worden dat CanvasCompany.be de marktleider van foto op linnen is in Belgiƫ!
Canvas foto digitale foto op canvas of linnen doek.
U bent hier: home canvas foto. Canvas foto's: uw mooiste foto op canvas of linnen doek. Foto op doek opgespannen op een houten frame. Een canvas foto is een professionele afdruk van een persoonlijke digitale foto in groot formaat op een linnen doek.
Foto op canvas opties vanaf 6 bij CanvasCompany.be.
Canvas en houten frame. Een canvasdoek, ook wel katoenen doek of foto op doek genoemd, is een soort schildersdoek dat bestaat uit linnen en polyester. Het canvas is gemaakt van 300 grams canvas en afgewerkt met waterafstotende coating, hij is dus met een vochtige doek afneembaar.
Canvas linnen In 24 uur de goedkoopste canvas van Belgi!
De canvas linnen wordt netjes en stevig verpakt met noppenfolie en hoekenbeschermers. Tags: Canvas doeken Canvas goedkoop foto canvas foto op canvas Afbeeldingen op canvas Afdrukken op canvas Wanddecoratie canvas Canvas schilderij. Hoe moet ik canvas bestellen? Uw gegevens wijzigen.
Foto op canvas alle maten mogelijk.
Bij ons maakt u eenvoudig uw mooiste foto op canvas doek. Uw foto's' worden scherp geprint op de hoogste kwaliteit linnen doek. Laat uw fotodoek door ons opspannen op een 2 cm dik houten frame, voor een meer robuuste uitstraling van uw fotoprint kiest u voor het 4 centimeter dikke frame.
Foto op canvas Vanaf 250, en altijd GRATIS ophangsysteem!
ga naar lovethewall.com. Herinneringen op Linnen wat begon met een foto op canvas. In 2004 kwamen wij op het idee om foto's' op canvas te gaan aanbieden voor consumenten. Speciaal voor jou gemaakt en van jouw dierbaarste foto. In die tijd was het bedrukken van canvas een nieuw idee en wij hadden nooit kunnen dromen dat dit na bijna 14 jaar is uitgegroeid tot z'n' prachtig bedrijf waar wij enorm trots op zijn!

Contacteer ons

Zoeken naar canvas op linnen