linnen doek bedrukken
Foto op doek drukken Printdeal.be.
Tunnelzoom: het doek wordt omgevouwen en aan de achterzijde vastgezet, zodat aan de onder en bovenzijde of de linker en rechterzijde een lus ontstaat. Siliconen pees: het doek wordt rondom afgewerkt met een siliconen pees, met een standaardmaat van 14, cm.
Vlaggen en stoffen bedrukken natuurlijke materialen Pixartprinting.
We raden aan de artikelen te laten. stomen met milde middelen, en niet. samen met ander wasgoed te wassen. Sterke en stevige stof met een gemengde textuur waardoor de stof duurzamer is en er speciaal uitziet. Samenstelling: 52% LINNEN. en 48% KATOEN.
Foto op Linnen Doek FOTO.com Belgïe.
Een vergroting op linnendoek is zeer decoratief voor uw huis of een origineel cadeau. Opbouw: met de hand gespannen en geniet op een houten frame. Schoonmaak suggestie: gebruik alleen een droge, zachte doek. Afwerking linnendoek: glanzende aflak voor extra bescherming.
Een foto op linnen, shop m hier mét korting Westwing.
Laat de foto dan eenvoudig op een linnen doek bedrukken. Op het internet vind je wellicht nog een fraaie actiecode voor het bedrukken van je herinnering op linnen, zodat het lekker goedkoop blijft. Vaak heeft een foto op linnen een eigen ophangsysteem, zodat je deze eenvoudig aan de muur kunt hangen.
Jouw foto op canvas van de expert Kies voor kleuren die niet vervagen.
Elk eigen formaat is mogelijk! Maak je foto op canvas helemaal naar eigen wens en laat m in de beste kwaliteit afdrukken! Ontwerp je linnen doek met jouw favoriete design, foto of zelfs met een fotocollage. Bestel je een foto op canvas?
Fotocanvas Deluxe maken en bedrukken smartphoto.
Druk je leukste foto's' op een groot fotocanvas deluxe. Een fotocanvas deluxe geeft je interieur dat tikkeltje meer met die ene mooie digitale foto. Kies je voor een fotocanvas deluxe, dan kies je voor een foto afgedrukt op linnen doek en opgespannen op een extra dik houten frame.
Tekst op canvas CanvasCompany.
In het tekstbalkje rechts kun je je gewenste tekst typen. De tekst zal automatisch op je foto verschijnen hoe groter het gekozen formaat van de foto, hoe groter je de grootte van de letters moet instellen, voordat de tekst verschijnt.
Foto op doek Online bestellen DVC.nl.
We hebben gekozen voor het bedrukken van doek, bij DVC. Hier kies je een aluminium frame naar wens omheen waardoor het doek strak gespannen wordt en het als een schilderij ingelijst wordt. Je krijgt de doeken en de frames apart aangeleverd waardoor de doeken makkelijk te verwisselen zijn zonder dat je ook meteen nieuwe lijsten hoeft aan te schaffen, ideaal!

Contacteer ons

Resultaten voor linnen doek bedrukken